31 Ağustos 2008

Özel bir İnsan için Özel Bir Hediye Alınır


O özel birisi olmalı... Belki sizin biricik oğlunuz, dünya şirini kızınız,

yaşama sebebiniz... Belki sizi hayata getiren kadın... Belki herşeyiyle kendini size adamış olan babanız... Belki gördüğünüz anda vurulduğunuz o karşı cinsten olan insan; bakarken gözlerinde doğmamış çocuklarınızı gördüğünüz kadın

ya da kollarında kendinizi bulutların üstünde hissettiğiniz adam.

Sizin için çok özel olan bu insana bir hediye vermek istiyorsunuz. Peki bu kadar özel bir insana, özel bir günde sıradan bir hediye vermeye gönlünüz razı olabilir mi? Özel bir insana, özel bir günde, ancak özel bir hediye yakışır.

HediyeDenizi'nin Kişiye Özel Hediye Sayfaları sevdiğinizi kalbinden etkileyecek, ruhunu alevlendirecek, gözlerini nemlendirecek. Belki de ilk defa, yaşlar yanaklarından süzülürken gözlerinin içinin pırıl pırıl gülümsediğini göreceksiniz.

O özel insan sarı güllerden mi hoşlanıyor? O halde ona en güzel sarı gülleri içeren resimli hediyeliklerimizden sunalım. Papatyalara mı aşık? Papatyaları dökelim hediye paketine. Özel bir mesajınız varsa bu özel mesajı da ekleyelim hediyenize anlıyacağınız siz yeter ki isteyin ve bizimle iletişime geçin.

Unutmayın,

özel bir insana ancak özel bir hediye yakışır.