10 Temmuz 2008

Hediye mi Arıyorsunuz?

Dikkatinizi çeken bir hediye gördüğünüzde ''evet işte bu tam ona göre'' demek istiyorsunuz, hem de ömür boyu saklasın, baktıkça hep sizi hatırlasın istiyorsunuz... O'na özel olsun istiyorsunuz... O zaman doğru yerdesiniz.


Hediye seçerken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Nelerdir bunlar;

Yaş Aralığı: Hayat bizi devamlı değiştiriyor, değişmeden yaşamayız, istesekte istemesekte bu doğanın bir kanunu... 1 yaşında tek amacımız yere düşmeden yürüyebilmek, 5 yaşında annemize actionman ya da barbie bebek alması için, tek bir oyuncak için başarıyla butun gün ağlayıp üzgün görünebilmek.. 12 yaşında dersleri sevmesekte çalışıp sınıfı geçmeye çalışmak... 20'li yaşlarda üniversite derecesinin önemi, iyi şartlarda iş bulabilme çabası... 30'lu yaşlarda başarı, kariyer, mal-mülk, 40'ta ise artık iş stresi azalmış, bunun yerine aile de huzur, çocuklarının mutluluğunu ve geleceğini düşünmek... Derken hayat devamlı değişiyor isteklerimiz de bununla doğru orantılı tabi...
5 yaşında iken tek derdimiz oyuncaktı... Ama otuz küsürlü yaşlarda tek derdimiz çocuğumuza oyuncak alıp onu mutlu etmek, güldüğünü, sevindiğini görebilmek...
İşte HediyeDenizi ailesi de size hediyenizi seçerken yaş aralığı imkanı sunuyor. Sevdiklerinize daha kolay bir şekilde, yorulmadan, eğlenerek hediye seçmenize yardımcı oluyor... Sayfamızda bebeklere hediye, çocuklara hediye, gençlere hediye ve daha birçok başlıklar altında kolaylıkla ihtiyacınız olan verilere ulaşabiliyorsunuz...

Özel Günler: Özel günler hayatımıza renk katan, ne kadar uzakta olursak olalım tüm aileyi ve sevdiklerimizi bir araya getiren, yaşadığımızı anladığımız, sevildiğimizin ve hiçbir zaman unutulmadığımızın bir göstergesidir.
işte böyle günlerde; değer verdiğimiz insanlara onları mutlu etmek için elimizden geleni yaparız.

O'na kendini özel hissettirecek herşeyi yapmak istiyoruz... En unutulmaz en mükemmel hediyeyi biz almak istiyoruz...
Sizin beğendiğiniz, Onunda beğeneceğini düşündüğünüz hediyeyi almakla herşey bitmiş olmuyor.. Ona istediğiniz notu, Dilediğiniz hediye kutusunda, arzu ettiğiniz zamanda göndermek bizim memnuniyet anlayışımızdır. Sayfamızda tüm özel günler için ayrı ayrı başlık bulacaksınız. Sizi yormadan, odak noktanızı kaybetmeden bütçenize en uygun hediyeyi seçebilmeniz için doğru bir harita hazırladık.Yıldönümü, doğumgünü, düğün, yılbaşı, mezuniyet ve daha fazlası...
Kişiye Özel: HediyeDenizi'nin Türkiyede bir ilki yaptığı kişiye özel hediyeler bölümü, karşısındaki kişiye ne kadar çok değer verdiğini anlatmanın en güzel yolu olduğunu bilenlere eşsiz bir fikir oldu...
Hediye ararken hep kimsede olmasın bir tek aşkımda olsun ya da sadece babamda olsun isteriz...
Bu noktada yine devreye HediyeDenizi giriyor... İsme özel kol düğmeleri, kupalar, önlükler, kalemler, zippo çakmaklar ve dahası... Bu mükemmel hediyeyi görünce değer verdiğiniz insanların mutlulukları inanın ki hiç birşeye değişilmez. Sadece isme özel olmasıda şart değil, birbirinize hitap etme şekliniz, artanızda özel bir bağ yaratan kelimeler... İstediğiniz herşey... Hayal gücünüze bağlı...

Anahtar Kelimeler:
Hediyelik eşya / takı
Aşkıma hediye
Hediye arıyorum

Boğa Burcu (21 Nisan - 21 Mayıs)

Güvenilir, pratik, duyumsal, istikrarlı, tutarlı, üretgen, sabırlı, dayanıklı, kararlı, azimli, sanatçı ruhlu, sadık, sahiplenici, inatçı, kinci, sabit fikirli, yenilik ve değişime karşı, temkinli, tutucu, rahatına düşkün, boğazına düşkün, pasif, üşengeç, hoşgörüsüz, güzelliklere ve maddeye önem veren, doğaya düşkün.

Hediye Seçimi:

Boğa Kadını:

Venüs tarafından yönetilen Boğa kadını parfüme hiçbir zaman doymaz; ona rahatlıkla parfüm hediye edebilirsiniz. Güzel kokulu vücut losyonları ve pudra seti alabilirsiniz.

Bir sepet dolusu menekşe veya kristal bir vazo içinde leylaklar gönderebilirsiniz. Mutfağı için minik sepetler içinde yetiştirebileceği ve yemeklerde kullanabileceği otlar hazırlayabilirsiniz. Fidanlık veya çiçekçiden hediye çeki ya da aylık üyelik alabilirsiniz. Güzellik salonundan bir günlük hediye çeki onu çok memnun edecektir.

Kıyafet almak isterseniz doğal kumaşları tercih etmelisiniz. En kaliteli pamukludan beyaz bir gecelik seçebilirsiniz. Teni çok duyarlıdır; şık davetlerde giyebileceği siyah kadife bir gece elbisesi ya da parlak bir el çantası alabilirsiniz.
Aynı zamanda kaşmir, angora gibi tene batmayan yumuşak dokulu atkı, eldiven seti çok hoşuna gidecektir. Boğa burcu, insan vücudunda boynu temsil eder, ona inci kolye hediye edebilirsiniz. Mücevher almak istiyorsanız, favorisi zümrüttür.



Boğa Erkeği:

Duyumsal Boğa erkeğine çikolataya batırılmış bir sepet çilek ya da lüks bir otelin masaj salonundan bir günlük hediye çeki gönderin. Venüs tarafından yönetilen Boğa konserlere gitmeye bayılır; klasik, caz, opera veya rock konser biletleri iyi birer hediye olacaktır.

Boğa insanı evinde vakit geçirmekten çok keyif alır; ona arkaya yatan rahat bir televizyon koltuğu alabilirsiniz. DVD, VCD oynatıcısı, müzik seti için yeni hoparlör, video kaset, DVD, CVD veya sevdiği müzik CD’lerinden alabilirsiniz. Giysi alacaksanız, bütçenizin yettiği en kaliteli markayı almalısınız; Boğa burcu kaliteye çok önem verir. Kumaşı tene batmayan, kaşındırmayan ve en yumuşak cinsini seçmelisiniz.

İki kişinin paylaşabileceği büyüklükte güzel bir şemsiye hoşuna gidebilir. En kalitelisinden bir şişe kırmızı şarap ve ithal peynirleri bir sepet içine yerleştirerek hediye edebilirsiniz. Bitkileri sevdiğinden ofisine bitki, ağaç ve eğer bahçeli bir evi varsa bahçe için aletler satın alabilirsiniz.



Anahtar kelimeler:
Burçlara göre hediye
Burçlara göre hediye seçimi
Boğa burcu

Sizde Havanızı Atın!!!


Hava Atmak diye buna denir...
Gerçekten kendinize güveniyorsanız, bunu kanıtlamanın zamanı geldi! O çok bilip çok anlatanlara, yükseklerde uçanlara, saçlarını savuranlara cevap vermek gerektiğinde, kelimenin tam anlamıyla hava atmanın nasıl yapıldığını göstermenin tam zamanı.{pre} Her ne kadar fizik bizim uzmanlık alanımız olmasa da Airzooka büyük bir hava topunu 6 metre mesafeye kadar hızla fırlatıyor.... sizse size neyin vurduğunu anlamıyorsunuz, afallıyorsunuz, kağıtlarınız uçuşuyor, saçlarınız dağlıyor. Tek yapmanız gereken arkasındaki elastik tetiği geri çekmek ve sapan misali bırakmak. Airzooka ondan ondan sonra içindeki sıkışmış havayı seçtiğiniz hedefe doğru hızla fırlatır.Hava saldırısına yeni bir anlam getiren Airzooka ile can yakmadan eğlenmek hiç bu kadar zevkli olmamıştı....;)

Ekstra Bilgi: Fizikçilerin deyimiyle, Airzooka bir ‘vorteks jeneratörü’. Vorteks, kendi etrafında dönen bir hava veya su kütlesine verilen isimdir. Örnek: Girdap, hortum...

Airzooka hava tabancası ateşlendiğinde, hızla hareket eden havanın bir kısmı kenarlara çarparak yavaşlarken merkezdeki hava hızlı hareketine devam eder. Merkezdeki hava hızla ileri çıktığında, geride kalan ve yavaşlamış olan havayı içine çekerek kendi etrafında dönen bir akım oluşturur.



Erkekler Hangi Hediyeleri Beğenir?

Erkekler genellikle işlerine yarayacak kullanışlı hediyeler isterler, herhangi bir ihtiyacı varsa ve siz bunu biliyorsanız işiniz çok kolay demektir. Yani öyle bir hediye almalısınız ki sürekli gözünün önünde birşey olmalı ve kullandıkça sizi hatırlamalı, size minnettar kalmalıdır. Hediyeyi verdiğinizde aldığınız tepkiye sakın ama sakın inanmayın çok iyi rol yaparak sizi kandıracakları kesindir beğenip beğenmediğini anlamanız zor. Bu yüzden hediyenizi seçerken dikkat etmelisiniz.
- AAA hayatım çok teşekkür ederim tam aradığım şey
- Harika benim en sevdiğim renk
- Tam benim tarzım

- Mükemmel bir seçim yapmışsın

Sözleriyle bile hemen aldatılabilip ne güzel hediye almışım diye sevinebilirsiniz.

Hediye almadan önce hediye alacağınız kişiyi tanıyın. Onun yerinde olsanız siz ne isterdiniz? Ben ipucu vereyim ilgi duyduğu konularla ilgili hediye alabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse pc ile ilgili hediyeler onu mutlu edecektir. Flash disk, usb harddisk, kablosuz fare veya klavye, eğer oyunlarla ilgileniyorsa yeni çıkmış bir oyun ilgisini çekecektir. Cep telefonuda güzel bir hediye olabilir yada mp3 player, i-pod …
İş dünyasında ve giyimine düşkün ise kaliteli moda renklerden oluşan bir gömlek veya sevdiğini bildiğiniz bir gömleğine uygun kravat yada deri bir kemer alınabilir. Tabi hediyeyi alacağınız kişiyle olan bağınız samimiyetiniz alırken harcayacağınız parayla doğru orantılı olacağı için fiyatı belirleyip ona göre birşeyler seçmekte size kalıyor. Daha gençler için ise t-shirt yada şapka klasik olsada iyi bir hediyedir.

Saat her zaman geçerli ve şık bir hediyedir. Bütçeye göre 20-500 ytl arası saat bulmak mümkün. Aksesuar olarak kol düğmeside klasik ama anlamlı bir hediyedir. Kaliteli bir çakmakta yıllarca kullanılabilir kullanıldıkçada ona sizi hatırlatacaktır, bununla bağlantılı olarak tabakada hoş bir hediye olabilir.

Güzel bir satranç takımı veya tavlada gayet iyi bir seçim olup, eğlenirken hep siz aklına geleceksiniz.
Taraftar hediyeleri çoğu erkek için idealdir. Fazla düşünmenize gerek yok tuttuğu takımı bilmeniz yeterli. Anahtarlıktan tutunda formaya kadar bir çok ürün arasından bütçeniz elverdiği hediyeyi seçip gönül rahatlığıyla verebilirsiniz.
İlgilendiği hobileri var ise mutlaka gözden geçirin hobisiyle ilgili alabileceğiniz her türlü hediye onun çok hoşuna gidecektir. Hobi deyip geçmeyin... Unutmayın erkekler hobilerine çok düşkündür. İyi bir olta seti, nargile, son model bir fotoğraf makinesi.

Gençlere canlı hayvan almakta güzel bir fikir. Ufak bir akvaryum ve 1-2 balık, bir kafes ve bir muhabbet kuşu ilginç hediye olabilir. Fakat hayvanlarla ilgilenmeyecek birine böyle hediyeler almamak en güzelidir. Sonuç olarak hediye edeceğimiz şey bir canlı, bakım ve ilgi ister görmezse ölmesi kaçınılmazdır.

Özel baskı yapılan tabak, fincan, t-shirt, çakmak gibi hediyelerde hoş olabilir. Sonuçta bu bir tek onda olacaktır...
Anahtar kelimeler:
Aşkıma hediye
Kişiye özgü hediye
Hediye arıyorum