15 Temmuz 2008

HediyeDenizi Festivalde


Geçtiğimiz günlerde düzenlenen İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nin ev sahipliği yaptığı festivale HediyeDenizi de katıldı. Festivalde birbirinden ilginç ve sıradışı hediyelikleriyle harika bir stand açarak konuklarımıza tanıtım yaptık. Aynı zamanda eşsiz bir interaktif uygulama ile de ziyaretçilerimize şahane bir gün yaşattık. Festivalde neler yaşandı buyrun hep beraber resimlerle bir göz atalım.
Festivalde en çok ilgi gören hediyeler arasında tepki ölçer, powerball topu (kas geliştirici), sihirli kupa, istiridye içinde çıkan inci kolye gibi ürünler ama siz daha fazlasını da görmek istiyorsanız sizleri HediyeDenizi'e bekliyoruz.

Anahtar kelimeler:
Hediye Denizi Ekibi
HediyeDenizi

Doğum Günü Hesaplama


Doğum Günü Hesaplama Takvimi, Merhaba hoşgeldiniz sevgili HediyeDenizi misafirleri, bugün sizlerle biraz sohbet etmek istiyorum, sohbetin içinde reklamda olacak ama yinede maruz görün. Bugün sizlere sunmuş olduğumuz çok güzel bir hizmetten bahsetmek istiyorum. Yayına başlayalı daha üç ay bile olmadan büyük bir ilgi ile karşılaştık. Ziyaretçi sayımız her geçen gün artmaya başladı. Ziyaret edenler teşekkür etmeden geçmedi, biraz mübalağa yapmak gibi olacak ama; evet gerçekten öyle! Peki sunmuş olduğumuz bu hizmet neydi?

Özetle doğum günü hesaplama takvimi diyebiliriz.
Yalnız, sadece doğum günü hesaplama mı? Hayır. Bununla sınırlı değil.
Sayfamıza doğum tarihinizi girdiğinizde karşınıza doğduğunuz tarihten itibaren günümüze kadar geçen ay, hafta, gün, saat ve saniye bilgileri olduğu gibi doğduğunuz günkü hürriyet gazetesinin ilk sayfası,
o yıl ki gerek ekonomik gerekse siyasal ve sosyal alanda gerçekleşen olaylara ait bilgiler olduğu gibi,
geçmiş yıllara ait, doğum tarihiniz de gerçekleşen olaylarada sıralı bir şekilde ulaşabiliyorsunuz.
Bunlara birkaç örnek vermek gerekirse doğdunuz yıldaki asgari ücret, mark ve doların değeri gibi...
Yine doğduğuz yılki futbol verilerini yani avrupa kupası ve gol kralı gibi bilgiler...
Aynı zamanda burcunuza göre olan meslekleri, gök cisimlerini, giyim tercihlerini çicekleri, burç taşınızı (resimleri ile beraber) burcunuzun ünlülerini veeeee burcunuza göre şarkıyıda sizlere sunuyoruz.
Ben çok konuştum biliyorum. ((=
Ben sizi en iyisi sayfamıza davet edeyim.
Bu arada doğum günü hesaplama takvimi ile ya da farklı bir konu ile ilgili yorumlarınızı blogumuza yazabilirsiniz.
iyi eğlenceler...

Hediye Denizi'nden Bebeklere Özel

Herkese Merhaba ;

Bebek sahibi olanlar bilirler ki, bebek ihtiyaçları, bebek bakımı hiç de dışardan göründüğü kadar kolay değildir.
Herşey daha anne adayının hamile olduğunu öğrendiği anda başlar ve annenin tüm yaşantısını değiştirir. Altı senedir bebek sektöründeyim ve inanılmaz şeyler öğrendim. Eğer hamile bir yakınınız veya henüz çocuğunuz yoksa bu konu hakkında öğreneceğiniz çok şey var demektir.

Hamile bir bayanın düşündüğünüzden daha çok ilgiye ihtiyacı vardır ve bu hamilelik dönemi emin olun en rahat dönemdir bunu bebek doğtuktan sonra anlıyorsunuz... Bende bunu danışmanlık yaptığım dönemlerde annelerden gelen yorumlarla bizzat görerek ve her evresini beraber paylaşarak anladım.
Bebeğin tulumu, bodysi, emziği, biberonu, arabası, portbebesi, beşiği, oto koltuğu, maması, oyuncakları derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor insan. Bebeğiniz için en iyisini, en rahatını, en güvenilir olanını, en sağlıklısını, hep EN'leri istersiniz...

Ama bu En'leri nerde ve nasıl bulacağınızı bilemezsiniz, size fikir verecek, hangi ürünün iyi, hangisinin en sağlıklı olduğunu sebepleriyle anlatacak, hangi marka bebek arabası rahattır, kullananlar memnunmu acaba diye sorabileceğiniz birisi ararsınız hep yanınızda... İşte orda devreye ben gireceğim :)
  • Anne adaylarının hamile kıyafeti ve iç çamaşırı bulabileceği yerler
  • En kaliteli bebek arabaları
  • En pratik göğüs pompası
  • En az gaz yapan biberonlar
  • Lohusa külodu nerden bulunur
  • Baby shower için ne alınır,öneriler, fikirler
  • En güvenli otokoltuğu
  • Ünlülerin bebekleri için tercih ettikleri
  • Banyosu için neler alınmalı?
  • Yeni doğan bebeklerle ilgili alınacaklar
  • Hangi marka neden?
  • Hangi ayda hangi oyuncak.... gibi örnek verdiğim başlıkları bana ulaşarak sorabileceksiniz artık.
Tecrübelerim, sektör ve piyasa bilgim, annelerin herhangi bir ürün için yapmış oldukları yorumlar, memnun mu yoksa şikayetçi mi? Ne nerde vardır? Bunların hepsini sizinle paylaşmak istiyorum.
Hediyedenizi.com'da Bebek Kategorimize, baktıysanız her türlü bebek ihtiyaçlarının sitemizde varolduğunu mutlaka görmüşsünüzdür. Ayrıca sadece sizin bebeğinize özel ürünlerde bulmak mümkün burda. Mesela; bebeğinizin yeni doğduğundaki ayak izlerini saklayabileceğiniz çerçeve,
ilk fotoğrafının puzzle'ı, sizin kucağınızda mutlu mutlu uyurken çekilmiş bir fotoğrafını sihirli kupaya bastırabiliyorsunuz, isterseniz duvar saatına, isterseniz yastık yaptırabiliyorsunuz ya da adına özel ahşap çerçeve yaptırabiliyorsunuz...
Alternatifler sınırsız... Sadece herhangi bir ürünün bebeğinize özel olsun istiyorsanız, bir yakınınızın bebeğine hediye alacaksanız, hamileyseniz, bebeğiniz artık yürümeye başlamışsa mutlaka sayfamızı ziyaret etmelisiniz.

Ben derimki ;
Hamile bebek ve oyuncak ürünlerinde bana her türlü soruyu sorup danışabilirsiniz.
Deneyimlerim ve ürün bilgim eşliğinde size mutlaka yardımcı olurum ve mailleriniz asla cevapsız kalmaz...





Yasemin İlgin