18 Temmuz 2008

Hediye Seçmenin Püf Noktaları (1)



Hediye kelimesinin anlamı birini sevindirmek, mutlu etmek, onurlandırmak, kutlamak için veya anı olarak verilen nesnedir. Bununla beraber hediye; armağan ve ödül olarakta adlandırılır.
Hediye insanlara özel günlerde, onları mutlu etmek istediğimizde, başarılarını onurlandırmak için veya onlara bir ömür boyu bizi anımsatacak, yanlarında olduğumuzu hissettirecek özenle seçtiğimiz değerli bir nesneyi onlara sunmamızdır.

Her ne kadar hediye önemli olsada onu seçmek de en az onun kadar önemlidir, çünkü seçilen hediye kişinin zevkine, rengine, duygusuna, düşüncesine, tarzına hatta burçuna uygun olmalıdır,

tamam biz seçtik diyelim, seçtiğimiz hediye bizim için değerli, sıradışı, harika, sükse olabilir ama gel gör ki karşı tarafın hediyeye paradigması nasıl?
Bunun için seçeceğimiz hediye iyi düşünülmeli, araştırılmalı gerekirse ilgili kişilere danışılmalıdır, ilgili kişi dediğimiz hediye sahibinin en yakınındakiler olabilir, yok siz en yakınında iseniz!!! O zaman durum değişir ama yine de araştırma yapın illa ki en az sizin kadar yakın biri daha çevresinde vardır.
Bu şekilde bir hediye seçimi yaptığınızda kişinin ihtiyacını, beğenisini ve kullanım şeklini öğrenerek en doğru kararı vereceksiniz. Bu durumdan her iki tarafta karlı çıkacaktır.
Anahtar Kelime:
burçlara göre hediye secimi
Hediye secimi
Burçlara göre hediye